Artikelen

Kampeerweek Bouke 2018

Kampeerweek 2018: Jura & Elzas, Frankrijk.

 

De kampeerweek in Frankrijk, editie 2018

 

Ieder jaar organiseert de BMW-club Nederland een aantal evenementen in het buitenland. Een van die evenementen betreft de kampeerweek in Frankrijk. Ook in 2018 wordt dit evenement georganiseerd en wel van zaterdag 14 t/m zaterdag 21 juli.

Gedurende deze week zullen er 5 prachtige routes worden gereden door het indrukwekkende landschap van de Jura en de Elzas. Dit is de streek in het Oosten van Frankrijk richting het drielandenpunt met Zwitserland en Duitsland.

In elke dagtocht van gemiddeld 200 km zijn wel een paar bezienswaardigheden verwerkt zodat geregeld een keuze moet worden gemaakt om af te stappen om eens iets interessants te bezoeken, denk hierbij aan fraaie vergezichten, woeste waterpartijen, een museum, de bron van een bekende rivier, dan wel om door te gaan met het genieten van de prachtige slingerwegen door het bij tijd en wijle bergachtige gebied.

Het basiskamp ligt aan de rivier die dit departement haar naam heeft gegeven, de Doubs.

Op het campingterrein zijn, naast een aantal kampeerplaatsen, ook nog een paar 4-persoons mobil homes beschikbaar dus mocht je zin hebben om mee te gaan met dit fantastische evenement aarzel dan niet om je in te schrijven.

De kosten voor deelname betreffen € 145,= voor de kampeerders en voor degenen die de voorkeur geven aan een mobil home geldt een meerprijs van €75 pp, op basis van volledige bezetting van een 4-persoons mobil home.

Gebruik inschrijfformulier verplicht: Inschrijfformulier Kampeerweek 2018

Tot ziens In Frankrijk!

Bouke

info? boukedenouden@ziggo.nl

 

Voor alle evenementen van de BMW Club Nederland (BCN) of door BCN aanbevolen evenementen is de disclaimer van toepassing, die u via deze link Disclaimer kunt raadplegen.