bcn logo

BMW Club Nederland / CRExperience Combitraining op vrijdag 9 september 2022

In navolging van de bijzonder geslaagde CRExperience combitraining op 10 september 2021, waar we met een fikse afvaardiging van BMW Club Nederland aan deelnamen, kunnen we aankondigen dat de volgende plaats zal vinden op vrijdag 9 september 2022 van 08.00 uur tot 17.00 uur.

Het aantal deelnemers is voor deze dag beperkt tot 40. Zodra dit aantal inschrijvingen overschreden wordt, komt u op de reservelijst. Schrijf dus allen zo snel mogelijk in via het besloten gedeelte van de website van onze club. De adminstratieve afwikkeling zal plaats vinden door CRE en van hen krijg je ook de rekening van € 160,-- Dit is inclusief de ochtendtrainingen op het TT Juniortrack, een uitgebreide lunch in het Paddockrestaurant, een tweetal sessies op het TT Circuit van Assen en een deelname certificaat. Je wordt tijdens de gehele dag begeleid door ervaren instructeurs van CRE.

 

De BMW Club Nederland / CRExperience combitraining is een rijvaardigheidstraining, die gegeven wordt op de TT Junior Track Assen in combinatie met praktijksessies op het TT Cicrcuit Assen.
De CRExperience Combitraining is voor ieder motorrijder een zeer zinvolle training. Het is intensief rijden, en in korte tijd worden veel meters gemaakt op het afwisselende TT Juniortrack. Door de indeling op het Circuit rijdt u op vier verschillende circuits waarbij telkens de bochten weer anders liggen.
Zoals degenen die afgelopen keer hebben meegedaan hebben ervaren, kan je met vrijwel elk model en type motor deelnemen aan deze training. Tijdens de training in 2021 hebben we onder andere de volgende modellen van BMW gezien: K1600GT, R1250RT, R1200RT, R900RT, R1250 GS(A), R1200GS(A), R1200S, R1100S, F850GS, F800GS, F800R, F650GS, G310GS, R nine T, S1000XR.
Het was prachtig om de deelnemers zo ingespannen en toch relaxed te zien rijden, zowel op de TT Juniortrack als op het grote TT Circuit van Assen. Ieder kon binnen zijn of haar eigen mogelijkheden zich verbeteren op de diverse rij- en kijktechnieken.
Wij bevelen deze training dan ook van harte voor iedereen aan! Niemand van onze leden rijdt te goed en niemand rijdt te slecht om in een veilige omgeving zoals op de beide Circuits in Assen nog beter de motor te leren beheersen.
Gezien de gezichten en de uitspraken na afloop van de vorige trainging zijn we er zeker van dat er fiks genoten is van de eigen prestaties en van de prestaties van de clubgenoten.
Graag zien we jullie weer in Assen op 9 september 2022

Bij vragen kunnen jullie altijd bij ondergetekende terecht:
Hans Bravenboer
Regio-Coördinator Noord-Nederland
Public Relations & Advertising
BMW Club Nederland

06-21473083

 

Inschrijven kan door het klikken op de onderstaande link

INSCHRIJVEN

Aanmelden gaat via het besloten gedeelte van de website.

 

Inlichtingen Hans Bravenboer  06-21473083

Voor alle activiteiten van de BMW Club Nederland geldt de disclaimer

Meer informatie over de club

2022

Welkom!

Dit jaar bestaat de club 60 jaar!
Tijd voor een feestje!

Het laatste nieuws!

Nieuws

Datum BBQ weekend gewijzigd! 

Oproep aan oldtimer eigenaren voor de Klassiekerdag

Inschrijven voor de CRE training 2022 is weer mogelijk via deze LINK

Van het bestuur

Bestuur

Veel BMW-plezier in 2022. 

 

Het nieuwe jaar is begonnen. Helaas zonder nieuwjaarsreceptie maar het beloofd, ondanks Covid, een heel mooi jaar te worden. 

24 Februari: Motorbeurs Utrecht

Motorbeurs Utrecht 2022

24 t/m 27 Februari: Motorbeurs Utrecht Gaat niet door!

16 Maart: Regiorit Bij Hummelo linksaf

Wind Rose Regio Oost

16 Maart: Regiorit   bij Hummelo linksaf

Regio-Oost

27 Maart: regio Midden-Noord-West

1Wind Rose Noord Holland Utrecht

27 maart regio Midden-Noord-West  "Thema: Monumentaal"

29 April: Regiomiddag Noord

Wind Rose Regio Noord

29 April: Regiomiddag Noord

 

 

   
logo rocketchanels
  
MR
  
Motoerit
  
adverteren01
  
logo Houtrust
  
logo Dunlop
  
logo rideon
  
logo OHMeppel
  
scandinaviantours
  
logo Becks
  
London exhaust
  
Airtrailer
    
bmw verkopen
  
inshared logo
  
Theo Terwel scan logo
  
RAMmount benelux logo black