Welkom!

De BCN is op 1 juli 1962 opgericht door een kleine groep BMW-bezitters.
In 2022 bestond de club 60 jaar!

De BCN is op 1 juli 1962 opgericht door een kleine groep BMW-bezitters "van het eerste uur". Deze mensen wilden hun enthousiasme voor het merk BMW delen! Op hoeveel wielen men door de bocht gaat maakte niet uit en maakt nog steeds niet uit, evenmin als het bouwjaar van het voertuig en/of de berijder. Belangrijk is dat er een blauw/wit embleem op de motorkap en/of de tank te vinden is.
Binnen de BMW Club Nederland heerst een goede, en vooral vriendschappelijke sfeer met respect en belangstelling voor elkaar en elkaars voertuig. De club is sportief en toeristisch ingesteld en neemt enthousiast deel aan nationale en internationale evenementen.
Het ledental is de laatste jaren stabiel rond de 500 leden met hun partners. Jaarlijks is er een verloop en aanwas van ongeveer 10%.
Als regelmatig terugkerend ontmoetingsmoment voor alle leden is er de club-avond of middag. Die bijeenkomsten kenmerken zich door een gezellige, ongedwongen sfeer. Blauw-wit verbindt!
Er is tijd om bij te praten en elkaars materieel te bewonderen, ervaringen en routes te bespreken, maar vooral elkaar te leren kennen.
Daarnaast heeft de bijeenkomst vaak een informatieve functie waarbij een een presentatie wordt gegeven, die zich niet altijd beperkt tot de auto- of motorwereld alleen.
En natuurlijk is er de clubagenda waar de activiteiten altijd geschikt zijn voor auto's en motoren.
Graag nodigen wij iedere BMW-liefhebber van harte uit om eens geheel vrijblijvend deel te nemen aan een van onze evenementen of kom naar een van onze club-bijeenkomsten!

Meer informatie over wat de BCN organiseert vind u HIER

Je bent van harte uitgenodigd door:
Bestuur BMW Club Nederland

 

Goedgekeurd Bcn Logo 1914X2351

Welkom!

De BCN is op 1 juli 1962 opgericht door een kleine groep BMW-bezitters.
In 2022 bestond de club 60 jaar!

Lees meer …

Nieuws

 De inschrijving voor het BBQ Weekend is verlengd, de inschrijving sluit NIET op 31 maart maar op 20 april 2024 of als 40 deelnemers hebben ingeschreven. Dus pak die kans en schrijf in!

De Engeland reis is uit de agenda verwijderd, en er is een buitenlandreis Oostenrijk voor terug gekomen, zie HIER het artikel.

  

Blijf de site volgen voor de juiste informatie!

Lees meer …

Bestuur

April doet ook dit jaar wat hij WIL maar wij gaan hoe dan ook RIJDEN!

Lees meer …

Onderstaand de beknopte agenda 2024, de details zijn te zien als u bent ingelogd.

roche     
logo rocketchanels
  
MR
  
Motoerit
    
logo Houtrust
        
scandinaviantours
logo Becks
  
London exhaust
  
Airtrailer
      
inshared logo
  
Theo Terwel scan logo

Inloggen

X