bcn logo

16 t/m 23 Juni: Groot-Brittannië reis 

De Groot-Brittannië reis van de BMW Club Nederland die gepland stond 2021 hebben we vanwege de COVID-19 maatregelen uit moeten stellen. Maar we hebben een nieuwe periode gevonden. We gaan van 16 t/m 23 juni 2022 naar Noord-Engeland, en wel County Durham, North-Yorkshire en Cumbria. Bekende gebieden daarin zijn o.a. het Lake District en de Yorkshire Dales.

 Regio GB reis 2022

We beginnen op 16 juni 2022 in IJmuiden met een overtocht op een ferry van DFDS naar Newcastle, waar we aan komen in de ochtend van 17 juni 2022.

Van daar uit gaan we met een mooie route richting Zuid, waar we eindigen bij het Hall Garth Golf Hotel iets ten noorden van Darlington. Hier blijven we twee nachten om van mooie routes in de omgeving te genieten. Het hotel ligt op het golf terrein dus als je wilt ……..

       Hall Garth Hotel

Op 19 juni rijden we richting zuidoost om via fraaie weggetjes uit te komen bij Castle Green Hotel in Kendal aan de rand van het Lake District.

Daar blijven we drie nachten zodat we voldoende tijd hebben om te genieten van mooie routes door het schitterende natuurgebied daar.

   Castle Green Hotel

Op 22 juni rijden we weer terug naar Newcastle, waar we de ferry weer pakken naar IJmuiden. Daar komen we op 23 juni in de ochtend aan, waarna iedereen weer goed uitgerust naar huis kan, om de opgedane indrukken te delen met het thuisfront.

Tijden overtochten (allemaal lokale tijden):

  • IJmuiden – Newcastle 17:30 – 09:15 uur
  • Newcastle– IJmuiden 17:00 – 09:45 uur

T.a.v. de overtochten:

De onderstaande prijzen zijn gebaseerd op een motor met passagiers.

Indien je met de auto wilt gaan verzoeken we je de prijs ervoor op te vragen. Dit zal een meerprijs betekenen van ca. € 200,00 per auto met passagiers. (Dit is in het formulier reeds verrekend)

De prijs voor deelname is:

  • Per persoon 2-pers. kamer/hut € 982,00 p.p.
  • Duopassagier op 2-pers kamer/hut € 904,00 p.p.
  • Per persoon 1-pers. kamer/hut € 1.367,00 p.p.

Bij de prijs inbegrepen zijn:

  • Nachtovertocht 16 juni 2022 IJmuiden – Newcastle en 22 juni weer terug;

inclusief ontbijt en diner voor de heen- en terugreis

  • 2 overnachtingen in Hall Garth Hotel, Darlington inclusief diner en ontbijt
  • 3 overnachtingen in Castle Green Hotel, Kendal inclusief diner en ontbijt

Er is plaats voor ca. 25 personen maar we kunnen slechts zes 1-persoons kamers aanbieden. Dus wees er snel bij mocht je daar gebruik van willen maken.

Net als alle activiteiten het afgelopen jaar, is ook deze reis afhankelijk van de dan geldende COVID-19 maatregelen. Mocht Groot-Brittannië op code rood of oranje staan in juni dan zal de organisatie sowieso de reis kosteloos annuleren. Als je zelf zou willen annuleren, kan dat kosteloos tot uiterlijk 42 dagen voor vertrek.

Door de BREXIT is het niet meer mogelijk om met een ID-kaart naar Groot Brittannië te reizen. Een paspoort is dus verplicht.

Wij zien jullie inschrijvingen weer graag tegemoet. Dus ga snel naar het inschrijfformulier en geef jezelf op! Eindelijk kunnen we weer naar dat prachtige eiland Groot Brittannië om te genieten van alles dat dit land zo mooi maakt: de weggetjes, de kastelen, het heuvelachtig landschap, de schapen, het “Engelse” karakter en niet te vergeten the PUBS.

Toercommissie BMW Club Nederland,
Ludo Sidler

 

 Geef jezelf op via het formulier!

 

Voor alle activiteiten van de BMW Club Nederland geldt de disclaimer

   
logo rocketchanels
  
MR
  
Motoerit
    
logo Houtrust
    
logo rideon
    
scandinaviantours   
logo Becks
  
London exhaust
  
Airtrailer
    
bmw verkopen
  
inshared logo
  
Theo Terwel scan logo