bcn logo

   

bimmerworldGeniet op zondag 9 oktober tijdens BimmerWorld van honderden BMW's, Dragraces, Dutch Time Attack, de Best of Show Contest en nog veel meer! BimmerWorld vindt gelijktijdig plaats met Deutsche AutoFest, zoals de naam al zegt een event gericht op alle Duitse automerken. Met jouw tickets heb je toegang tot beide events en dus extra veel te zien. Beide events vinden plaats op de reguliere showpaddocks!

Wat is er leuker dan met je club bij elkaar staan tijdens BimmerWorld? Bimmerworld biedt ons de mogelijkheid aan om als club aan te melden voor het event zodat je samen met je club bij elkaar staat en een mooi plekje hebt en profiteert van de extra korting.

Natuurlijk hebben wij ons aangemeld als BMW Club Nederland om op de paddock te staan, en krijgen onze leden een korting op de entreegelden.

Gebruik de korting code BMWNL als u zich aanmeldt op de website van https://www.bimmerworld.eu/tickets om gebruik te maken van deze korting. En meld daarna even aan de dat je ingeschreven hebt, want wij vinden het leuk om te weten wie er komen.

Tot snel, de autocommissie Joy en Edwin  

 

 

Voor alle activiteiten van de BMW Club Nederland geldt de disclaimer

   
logo rocketchanels
  
MR
  
Motoerit
    
logo Houtrust
    
logo rideon
    
scandinaviantours   
logo Becks
  
London exhaust
  
Airtrailer
      
inshared logo
  
Theo Terwel scan logo
     bmw verkopen