bcn logo

BMW Club Nederland / CRExperience Combitraining op vrijdag 9 september 2022

In navolging van de bijzonder geslaagde CRExperience combitraining op 10 september 2021, waar we met een fikse afvaardiging van BMW Club Nederland aan deelnamen, kunnen we aankondigen dat de volgende plaats zal vinden op vrijdag 9 september 2022 van 08.00 uur tot 17.00 uur.

Het aantal deelnemers is voor deze dag beperkt tot 40. Zodra dit aantal inschrijvingen overschreden wordt, komt u op de reservelijst. Schrijf dus allen zo snel mogelijk in via het besloten gedeelte van de website van onze club. De adminstratieve afwikkeling zal plaats vinden door CRE en van hen krijg je ook de rekening van € 160,-- Dit is inclusief de ochtendtrainingen op het TT Juniortrack, een uitgebreide lunch in het Paddockrestaurant, een tweetal sessies op het TT Circuit van Assen en een deelname certificaat. Je wordt tijdens de gehele dag begeleid door ervaren instructeurs van CRE.

 

De BMW Club Nederland / CRExperience combitraining is een rijvaardigheidstraining, die gegeven wordt op de TT Junior Track Assen in combinatie met praktijksessies op het TT Cicrcuit Assen.
De CRExperience Combitraining is voor ieder motorrijder een zeer zinvolle training. Het is intensief rijden, en in korte tijd worden veel meters gemaakt op het afwisselende TT Juniortrack. Door de indeling op het Circuit rijdt u op vier verschillende circuits waarbij telkens de bochten weer anders liggen.
Zoals degenen die afgelopen keer hebben meegedaan hebben ervaren, kan je met vrijwel elk model en type motor deelnemen aan deze training. Tijdens de training in 2021 hebben we onder andere de volgende modellen van BMW gezien: K1600GT, R1250RT, R1200RT, R900RT, R1250 GS(A), R1200GS(A), R1200S, R1100S, F850GS, F800GS, F800R, F650GS, G310GS, R nine T, S1000XR.
Het was prachtig om de deelnemers zo ingespannen en toch relaxed te zien rijden, zowel op de TT Juniortrack als op het grote TT Circuit van Assen. Ieder kon binnen zijn of haar eigen mogelijkheden zich verbeteren op de diverse rij- en kijktechnieken.
Wij bevelen deze training dan ook van harte voor iedereen aan! Niemand van onze leden rijdt te goed en niemand rijdt te slecht om in een veilige omgeving zoals op de beide Circuits in Assen nog beter de motor te leren beheersen.
Gezien de gezichten en de uitspraken na afloop van de vorige training zijn we er zeker van dat er fiks genoten is van de eigen prestaties en van de prestaties van de clubgenoten.
Graag zien we jullie weer in Assen op 9 september 2022

Bij vragen kunnen jullie altijd bij ondergetekende terecht:
Hans Bravenboer
Regio-Coördinator Noord-Nederland
Public Relations & Advertising
BMW Club Nederland

06-21473083

 

Inschrijven kan door het klikken op de onderstaande link

INSCHRIJVEN

Aanmelden gaat via het besloten gedeelte van de website.

 

Inlichtingen Hans Bravenboer  06-21473083

Voor alle activiteiten van de BMW Club Nederland geldt de disclaimer

   
logo rocketchanels
  
MR
  
Motoerit
    
logo Houtrust
    
logo rideon
    
scandinaviantours   
logo Becks
  
London exhaust
  
Airtrailer
      
inshared logo
  
Theo Terwel scan logo
     bmw verkopen