bcn logo

16 - 23 Juli: Kampeerweek 1 (is reeds volgeboekt en inschijvingen worden niet meer geaccepteerd)

De Kampeerweek  is een jaarlijks terugkerende en erg populaire reis naar Frankrijk.

 Een weekje kamperen en toeren in Frankrijk!


De vaste lezers van ons clubblad en bezoekers van de site zal het niet ontgaan zijn dat ik ieder jaar een weekje toeren en kamperen in steeds een andere regio van Frankrijk organiseer. Zij weten al wel wat een kampeerweek inhoudt maar voor nieuwe leden is dit een uitgelezen kans om een fantastisch mooi evenement mee te maken. En dat met een groot aantal clubgenoten, wie wil dat nu niet..?


Dit jaar zal het, net als de voorgaande 2 jaren, vanwege de Corona maatregelen een beetje anders gaan lopen want vanwege die maatregelen is het nog onduidelijk of de kampeerweek door kan gaan en zo ja hoe en wanneer dan wel...
Ik ga er in ieder geval van uit dat we in juli weer kunnen reizen en aangezien ik geluiden heb gehoord dat er nogal wat leden zijn die erg graag mee willen, naast degenen die al hebben aangegeven weer mee te willen gaan, heb ik besloten om net als vorig jaar de week 2 keer na elkaar te houden, zodat de groep niet al te groot wordt en het voor iedereen veiliger zal zijn. Elke groep kan dan uit 20 à 25 personen bestaan.
Data: Groep 1 16 t/m 23 juli
Groep 2 23 t/m 30 juli
Je mag voor beide weken inschrijven en dit zal worden toegekend mits het aantal deelnemers onder de 25 personen per groep ligt. De 2e week zal dan iets goedkoper zijn.
Belangrijk: 23 juli is de overgangsdag tussen de 2 groepen en daardoor is het voor de deelnemers van groep 2 niet mogelijk om een dag eerder te komen. Tevens kunnen deelnemers van groep 1 niet nog wat langer blijven.


Waarheen gaat de reis?
We gaan, evenals in 2020, naar de Drôme, de streek tussen Grenoble en de Mont Ventoux. Ik heb vorig jaar een vijftal nieuwe routes gemaakt en het grootste deel van de routes kunnen voorrijden. Ik heb dan ook vertrouwen in dat we, wat dat betreft, weer een fantastische week zullen gaan krijgen.
Wat houdt een kampeerweek in?
Voor de oudgedienden is het een bekend verhaal, maar voor de nieuwe leden zal ik hieronder kort samenvatten wat de kampeerweek inhoudt: De kampeerweek is opgebouwd uit 7 dagen, 1 aankomstdag, 5 dagen waarin steeds een van de routes wordt gereden en 1 rustdag, de donderdag. Elke route heeft een lengte van rond de 200 km en bevat, naast allerlei heerlijke weggetjes, meerdere gelegenheden om ook eens van de motor af te stappen om bijvoorbeeld een kasteelruïne of museum te bezoeken of gewoon van een prachtig uitzicht te kunnen genieten. Koffie drinken mag natuurlijk ook...
Op de camping zijn twee 4-persoons gîtes beschikbaar die we kunnen huren dus wie niet (meer) wil kamperen kan hier gebruik van maken. Houdt er wel rekening mee dat de reserveringen snel gaan..!
Wat betreft de deelnameprijs, deze komt op €120 pp. Een eventuele 2de week komt op €105 pp.
Voor de chaletbewoners wordt dit vanzelfsprekend iets meer.

 

Met vriendelijke groet van Bouke den Ouden

 Voor deelname is inschrijven verplicht, het formulier is hier te vinden.

 Voor alle activiteiten van de BMW Club Nederland geldt de disclaimer

   
logo rocketchanels
  
MR
  
Motoerit
    
logo Houtrust
    
logo rideon
    
scandinaviantours   
logo Becks
  
London exhaust
  
Airtrailer
      
inshared logo
  
Theo Terwel scan logo
     bmw verkopen