Autotron Rosmalen

 

 

 

 

 

 

Beste BMW liefhebbers,
Sharknosemeeting is de meeting voor klassieke BMW’s, dit jaar op ZATERDAG 23 juni.
De Sharknosemeeting gaat dit jaar plaatsvinden in het Autotron te Rosmalen. Een super mooie locatie met een zeer warm hart voor alles wat klassieke auto’s betreft.

Op zaterdag 23 juni 2018 vindt de negende jaarlijkse BMW Sharknose Meeting plaats. Hét evenement voor klassieke BMW automobielen met de karakteristieke haaienneus, én oudere modellen!
In 2018 zal het evenement plaatsvinden op de fraaie en professionele locatie “Autotron” in Rosmalen, dichtbij `s Hertogenbosch. Zoals gebruikelijk verwachten we ook dit jaar weer honderden historische BMW’s uit binnen- en buitenland. Verder tref je een ongekende markt in nieuwe en gebruikte BMW onderdelen, diverse officiële BMW clubs, Carrera slotracen en nog veel meer.

Autotron Rosmalen
Graafsebaan 133
5248NL Rosmalen

Het team van Sharknose heeft hard gewerkt om de 9e editie door te laten gaan. Wij als BMW Club Nederland willen natuurlijk ook een bijdrage leveren aan dit evenement. Vandaar dat wij hier als BMW club Nederland gehoor aan willen geven. Dit jaar wordt ons door Sharknose 5 plaatsen aangeboden voor auto’s en motoren, die in de hal geplaatst mogen worden. Natuurlijk hopen wij als autocommissie dat wij hier bijzondere modellen kunnen neerzetten.
De beroemde onderdelenbeurs, super bijzondere auto’s, en vooral elkaar ontmoeten. Je kan het allemaal meemaken! Uiteraard is de vaste taxateur van Sharknose ook weer aanwezig. (aanmelden is hiervoor wel noodzakelijk).
Groeten van de AutocommissieVoor dit evenement geldt de disclaimer, deze kun je 
hier lezen.

   
logo rocketchanels
  
MR
   
logo CampingMoto
   
Motoerit
  
logo BMWFC
  
logo VTNL
  
adverteren01
  
logo Houtrust
  
logo Dunlop
  
logo rideon
  
BIQER
  
MotoShare
  
logo OHMeppel
  
scandinaviantours
  
logo Becks
  
London exhaust
  
Airtrailer
  
Just carpets
  
Logo Duo JJS ESAR