Poetsen leren!

 

 

Workshop Meguiar's

 

De autocommissie BMW club Nederland heeft in samenwerking met Meguiar’s een Workshop georganiseerd. Op zondag 24 juni kunnen clubleden deze workshop bijwonen. De workshop start in de middag om 13.00 uur en is om 17.00 uur afgelopen. De kosten voor de workshop bedragen € 15,-. Deze wordt voldaan bij Meguiar’s Workshop. Minimaal 15 aanmeldingen benodigd tot max. 40 inschrijvingen.
De Meguiar’s Workshop vind plaats bij:
M-Tec, Oud Eemnesserweg 5H, 3741 MP Baarn.
Aanmelden bij

Meguiar’s organiseert al geruime tijd workshops.
Ook in 2018 organiseert Meguiar’s weer een aantal workshops!

Volg een Meguiar’s Workshop zodat u alle tips & tricks kent om uw motor en/of auto in perfecte staat te krijgen én te houden! Onze workshop richt zich op het Meguiar’s 5-stappenplan, waarbij uiteraard ook het interieur en andere oppervlakken aan bod komen. Hierbij komen alle producten aan bod en zullen we de verschillen tussen alle gebruikte materialen in en op een motor/auto bespreken. We gaan tijdens deze dag zowel het handmatig als machinaal (dual action) detailen van auto’s bespreken.

Tijdens deze workshop richten we ons op de consumenten producten en uiteraard zullen we deze demonstreren op een motor/auto. Daarna heeft iedereen de mogelijkheid om de producten zelf uit te proberen. Bij deze workshop zal ook de Dual Action Polisher besproken worden en iedereen mag deze ook uitproberen. Het verschil tussen een Dual Action Polisher en een Rotary machine zal tevens getoond worden. Hierbij zal duidelijk worden dat een rotary machine enkel voor gevorderden is en dat onze Dual Action (excentrische) Polijstmachine veilig gebruikt kan worden en de lak niet kan beschadigen. Dit terwijl hier geweldige resultaten mee behaald worden.

Tijdens deze dag wordt het volgende besproken:

• 5-Stappen plan
• Demonstratie op een auto
• Mogelijkheid om zelf aan de auto te werken – indien er tijd overblijft

 Meguiars

Voor dit evenement geldt de disclaimer, deze kun je  hier lezen.

   
logo rocketchanels
  
MR
   
logo CampingMoto
   
Motoerit
  
logo BMWFC
  
logo VTNL
  
adverteren01
  
logo Houtrust
  
logo Dunlop
  
logo rideon
  
BIQER
  
MotoShare
  
logo OHMeppel
  
scandinaviantours
  
logo Becks
  
London exhaust
  
Airtrailer
  
Just carpets
  
Logo Duo JJS ESAR