BOS Exhausts  Is gecanceld

Uitnodiging voor fabrieksbezoek bij BOS Exhausts op 12 mei 2019 in Steenbergen

 

 Onderstaand bericht hebben wij ontvangen van BOS Exhausts

Wegens omstandigheden kunnen wij op zondag 12 mei 2019 ons voorgenomen ontvangst aan de BOS fabriek niet door laten gaan.

Wij danken u voor de getoonde interesse en vertrouwen u hiermede voldoende te hebben geïnformeerd.

 

We hebben een uitnodiging van Bavarian Motorrad World voor ontvangen die wij graag met jullie delen.
Zij schrijven ons:
Goedemiddag BMW Club Nederland,
BOS Exhausts in samenwerking met Bavarian Motorrad World / BMW Motorrad Over The Line Magazine biedt u eenmalig de mogelijkheid om op Zondag 12 mei 2019 onder deskundige begeleiding tussen 10:00 -16:00 uur een bezoek te brengen aan de fabriek gelegen aan de Zilverhoek 11 te Steenbergen.
Sinds 1976 heeft BOS Exhausts gestaag een reputatie opgebouwd als het gaat om de innovatieve uitlaatsystemen. Op basis van deze vijftig jaar ervaring met verschillende soorten uitlaatsystemen, zoals die voor straatfietsen, cruisers, op maat gemaakte fietsen, off-roads, scooters en projecten inclusief uitlaten in het motorracen, lanceren ze een sensationele lijn van uitlaatsystemen die perfect overeen komt met het ontwerp en het gevoel van moderne motorfietsen.
Het concept BOS Exhausts is de afgelopen jaren beproefd en getest. Nieuwe technologieën en feedback van raceteams die zij sponsoren, worden onmiddellijk ten voordele van het productieproces gebruikt. Elk nieuw systeem wordt op hun eigen Dynojet op de proef gesteld om te zorgen voor meer vermogen en tegelijkertijd dat geweldig BOS-geluid te behouden. Tot op de dag van vandaag passen zei al hun ervaring en knowhow uitsluitend toe op de productie van motoruitlaatsystemen. Check ook BOSEExhausts.com
Naast deze interessante rondleiding zijn op het buitenterrein verschillende gerelateerde bedrijven aanwezig waaronder het Nederlandse bedrijf Hyperpro. Zij ontwikkelen en vervaardigen complete schikdempers, progressieve verensets, verhogings-/verlagingskits en stuurdempers voor motorfietsen. Hyperpro zorgt voor de beste performance maakt niet uit wat voor motorfiets U heeft en welke bestuurder U bent.
Tevens zijn verschillende BOS Performance uitlaatsystemen te bewonderen en te horen op de diverse tentoongestelde motoren.
Heeft U interesse om met uw motorclub een bezoek te brengen aan de fabriek, dan ontvangen wij graag uiterlijk vóór 12 april 2019 en U een @mail met hoeveel personen u de fabriek komt bezoeken.
Met vriendelijke groet,
Marc De Neve, NL

Een prachtige uitnodiging en onze vraag is nu, wie gaat er mee??? Geef je er uiterlijk 10 april voor op door een email te sturen naar . met daarbij de vermelding met hoeveel mensen je komt. Wij kunnen dan uiteindelijk het aantal deelnemers op tijd doorgeven.
Je gaat er die dag op eigen tijd en gelegenheid naartoe!
Alvast heel veel plezier gewenst.

 

Voor dit evenement geldt de disclaimer, deze kun je hier lezen.

   
logo rocketchanels
  
MR
      
Motoerit
  
logo BMWFC
    
adverteren01
  
logo Houtrust
  
logo Dunlop
  
logo rideon
      
logo OHMeppel
  
scandinaviantours
  
logo Becks
  
London exhaust
  
Airtrailer
    
Logo Duo JJS ESAR
  inshared logo