Slotrit 20 oktober 2019

 

 

 

 Op 20 oktober 2019 houden we de Slotrit van de BMW Club Nederland. Dat wil niet zeggen dat de motor in winterslaap moet, maar het is de laatste georganiseerde rit van de club dit jaar.


Deze keer rijden we een rondje en de afstand is niet te groot, omdat je nooit weet hoe het weer eind oktober is. Ideaal voor de oldtimers – en dan bedoel ik de motoren – om mee te rijden.


De start en finish is bij McDonalds Waardenburg langs de A2 bij afslag 16. Het eten daar verdient zeker geen ster, maar de koffie is prima. Van daaruit pakken we een stukje A2 naar het zuiden om over de Waal te komen. Daarna gaan we door de Bommelerwaard naar de Afgedamde Maas die we volgen tot Andel. Daar steken we hem over om via het Land van Heusden en Altena een rondje door het altijd pittoreske Woudrichem te rijden en daarna bij Sleeuwijk weer een stukje snelweg te pakken om aan de noordkant van de Boven-Merwede te komen.


Dan gaat het door de Alblasserwaard naar Kinderdijk om dan de Lek aan de zuidzijde weer te volgen naar het oosten. Vervolgens binnendoor naar Leerdam, langs onder andere het Nationaal Glasmuseum, en Gorinchem om dan via de Waal aan de noordzijde weer terug te gaan naar het beginpunt.

 

Tussen 10.00 en 11.00 uur is de Toercommissie aanwezig bij McDonalds Waardenburg, Rechterweistraat 1. Voor de autorijders: dat is vlakbij BMW Dealer Story.

 

 

 

Voor dit evenement geldt de disclaimer, deze kun je hier lezen.

   
logo rocketchanels
  
MR
      
Motoerit
  
logo BMWFC
    
adverteren01
  
logo Houtrust
  
logo Dunlop
  
logo rideon
      
logo OHMeppel
  
scandinaviantours
  
logo Becks
  
London exhaust
  
Airtrailer
    
Logo Duo JJS ESAR
  inshared logo