Bikkels Mogen Warmdraaien!

 

 

Traditioneel, als de weergoden ons goed gezind zijn, de start van een hopelijk mooi clubseizoen met diverse ritten en reizen in het vooruitzicht.
Midwinter 1Midwinter 2


Houd voor de actuele stand van zaken de website in de gaten. Vanwege weersomstandigheden, met name pekel op de weg, kan de Toercommissie besluiten de rit te verschuiven naar een andere datum.

Alvast een hartelijk welkom aan de nieuwe leden die met de BMW Club Nederland kennis hebben gemaakt op de motorbeurs in Utrecht: 14 t/m 17 februari. Nog geen lid geworden? Wel welkom!

Deelname is gratis, vooraf aanmelden is niet nodig, GPS-routes komen maandag 18 februari in je mailbox, direct ná de motorbeurs. Geen GPS? Voorrijders beschikbaar. Er wordt individueel of in kleine groepjes gereden. De routes zijn een aanbeveling en geen verplichting. Melden op het eindpunt niet verplicht. Geschikt voor auto’s en motoren!
Midwinter 3

STARTtijd is tussen 10.00u en 11.00u in Hotel vd Valk, Pr. Bernhardstraat 75, 4132 XE Vianen. Langs de A2, afrit 11.

De route is 100 km lang dus volop tijd weer bij te praten over 2019 en plannen te delen. We doen zelfs een klein stukje Lekdijk in de route want tot 1 maart kan dat nog ;
De Lek steken we over bij Schoonhoven waarbij opgemerkt dat Restaurant Lekzicht tijdelijk gesloten is en in het voorjaar verder gaat onder de naam “Rivero”.

EINDpunt is La Place, Goudseweg 32, 2411 HL Bodegraven.

De Toercommissie wenst ieder een mooie en bovenal gezellige BCN-dag!

 Midwinter 4Midwinter 5

 Midwinter 6

Voor dit evenement geldt de disclaimer, deze kun je hier lezen. 

   
logo rocketchanels
  
MR
   
logo CampingMoto
   
Motoerit
  
logo BMWFC
    
adverteren01
  
logo Houtrust
  
logo Dunlop
  
logo rideon
  
BIQER
    
logo OHMeppel
  
scandinaviantours
  
logo Becks
  
London exhaust
  
Airtrailer
  
Just carpets
  
Logo Duo JJS ESAR
  inshared logo