Bikkels Mogen Warmdraaien!

 

 

Traditioneel, als de weergoden ons goed gezind zijn, de start van een hopelijk mooi clubseizoen met diverse ritten en reizen in het vooruitzicht.
Midwinter 1Midwinter 2


Het weer op 24 februari lijkt beter te gaan worden dan gehoopt. De verwachting op dit moment is 10 tot 15 graden, droog en zonnig. We hopen velen van jullie dan ook te zien op de Midwinterrit, die dit jaar start tussen 10.00 en 11.00 uur bij Hotel van der Valk in Vianen langs de A2, afrit 11. De route is ongeveer 100 km lang en eindigt bij La Place,   Goudseweg 32,   2411 HL   Bodegraven. 


Deelname is gratis, vooraf aanmelden is niet nodig, GPS-routes komen maandag 18 februari in je mailbox, direct ná de motorbeurs. Geen GPS? Voorrijders beschikbaar. Er wordt individueel of in kleine groepjes gereden. De routes zijn een aanbeveling en geen verplichting. Melden op het eindpunt niet verplicht. Geschikt voor auto’s en motoren!
Midwinter 3 We doen zelfs een klein stukje Lekdijk in de route want tot 1 maart kan dat nog ;
De Lek steken we over bij Schoonhoven waarbij opgemerkt dat Restaurant Lekzicht tijdelijk gesloten is en in het voorjaar verder gaat onder de naam “Rivero”.De Toercommissie wenst ieder een mooie en bovenal gezellige BCN-dag!

 Midwinter 4Midwinter 5

 Midwinter 6

Voor dit evenement geldt de disclaimer, deze kun je hier lezen. 

   
logo rocketchanels
  
MR
      
Motoerit
  
logo BMWFC
    
adverteren01
  
logo Houtrust
  
logo Dunlop
  
logo rideon
      
logo OHMeppel
  
scandinaviantours
  
logo Becks
  
London exhaust
  
Airtrailer
    
Logo Duo JJS ESAR
  inshared logo