3-daags nazomerweekend BCN

13 t/m 15 September 2019

 

 

 

Nazomerweekend 2019 GEWIJZIGD


Algemeen
Het is nog hoogzomer met tropische temperaturen, maar het Nazomerweekend komt er al aan. Aanvankelijk wat dit wekend gepland van 6 - 8 september, maar in die periode was er geen hotel te vinden. Daarom hebben we het weekend een week moeten schuiven naar 13 – 15 september.


Locatie
We hebben een arrangement in hotel Millings Centrum, Heerbaan 186, 6566 EW in Millingen aan de Rijn. Dat ligt in de Ooijpolder ten oosten van Nijmegen vrijwel tegen de Duitse grens aan. Het hotel bestaat al sinds begin 1900 en is zwaar beschadigd in de Tweede Wereldoorlog. Daarna is het hersteld en kreeg de huidige naam in 1953. In 1978 brandde het hele hotel uit maar het werd in 1979 in oude stijl hersteld. De huidige eigenaar zit er in sinds 2006 en in de jaren die volgden is het hotel gemoderniseerd.


Arrangement
De prijs voor twee overnachtingen, twee keer ontbijt en twee keer 3-gangen menu is € 119 per persoon op basis van een 2-persoons kamer. De toeslag voor een 1-persoonskamer is € 13,50 per persoon per nacht.
Toeristenbelasting is € 0,78 per persoon per nacht.
Het is mogelijk eventueel een extra nacht te boeken van zondag op maandag voor € 79 per kamer op basis van beschikbaarheid.


Boeken
We hebben een optie op 20 2-persoons kamers, maar dat mag ook 10 2-persoons en 10 1-persoons worden. Die optie hebben we tot 15 augustus, dus bij voorkeur voor deze datum boeken. Daarna mag ook nog, maar dan is er een kans dat de kamers vol zijn.
Boeken doe je door een mail te sturen naar   en op die manier de aanvraag doen met de vermelding van “BMW Club arrangement” en niet via het 'normale'boekingssysteem van het hotel. Mocht je speciale dieetwensen en/of allergieën hebben voor bepaald voedsel, dan kun je dit bij het boeken doorgeven, zodat er tijdig rekening mee gehouden kan worden.
Als je geboekt hebt, graag een mailtje sturen naar zodat we weten wie er komen en naar wie we de routes moeten sturen.
Het hotel hanteert de Uniforme voorwaarden van Horeca Nederland bij boekingen en annuleringen.


Overig
Parkeren kan voor en naast het hotel. Het is wel buiten dus zorg eventueel voor een extra slot.
Diner is beide avonden om 19.00 uur.
Bij inchecken krijgt elke kamer een consumptiekaart waar de drankjes op genoteerd worden. Deze kaart moet zaterdagavond worden ingeleverd. Dan kunnen ze alles berekenen en ligt alles zondagochtend klaar. Betaling van de kamers en consumpties hoeft pas bij vertrek.
De routes volgen nog. Er komen drie routes: een vanuit het midden van het land naar het hotel en twee rondritten vanuit het hotel. De mensen die zondagochtend weer naar huis gaan, kunnen een van die twee routes kiezen. Degenen die eventueel een dag bijboeken kunnen ze beide rijden.

Voor dit evenement geldt de disclaimer, deze kun je hier lezen.

   
logo rocketchanels
  
MR
      
Motoerit
  
logo BMWFC
    
adverteren01
  
logo Houtrust
  
logo Dunlop
  
logo rideon
      
logo OHMeppel
  
scandinaviantours
  
logo Becks
  
London exhaust
  
Airtrailer
    
Logo Duo JJS ESAR
  inshared logo