BCN-BBQ-Weekend.

't gaat er (soms) heet aan toe.....


BBQ-weekend 9 t/m 11 (of 12) augustus 2019


De zomer is nog ver weg maar de voorbereidingen voor het BBQ-weekend zijn in volle gang.
We hebben een bijzondere locatie in de Achterhoek gevonden namelijk Hotel Landgoed Ehzerwold in de Berkelvallei bij Almen. Ehzerwold2
Ehzerwold is gebouwd tussen 1908 en 1911 als ziekenhuis. In 1920 werd het omgebouwd tot sanatorium en vanaf 1965 deed het gebouw tevens dienst als opleidingscentrum voor verpleegkundigen. In 1993 werd het overgenomen en in 1998 werd het geopend als conferentiecentrum.


Het programma van dit weekend ziet er als volgt uit:
Vrijdag 9 augustus
Vanaf 10.00 uur – aanrijroute vanaf omgeving Utrecht naar Almen (route en startlocatie volgen). Op eigen initiatief met een zelfgemaakte route naar Almen komen, kan natuurlijk ook.
Inchecken is vanaf 15.00 uur. Je kunt je melden bij de receptie in het hoofdgebouw aan de voorzijde om in te checken voor de kamers. Er is een ruime parkeermogelijkheid voor de motoren achter het hotel; helaas niet overdekt.
’s Avonds is er van 18.00 uur tot 20.00 uur in de Serre een heerlijk dinerbuffet.
Aansluitend is er gelegenheid voor een drankje in de Serre of de Bar.


Zaterdag 10 augustus
Vanaf 07.00 tot 10.00 uur is er een grandioos ontbijtbuffet in de Serre waarna je een prachtige route door de diverse landschappen van de Achterhoek kunt rijden (route volgt).
Vanaf 18.00 uur staat er van alles klaar voor een barbecue in de IJsselzaal en op het aansluitende terras. Hierna is er een dessertbuffet en kun je nog een drankje gebruiken.


Zondag 11 augustus
Het ontbijtbuffet wordt verzorgd van 07.00 tot 10.00 uur, waarna je tot 11.00 uur kunt uitchecken bij de receptie en langzamerhand de weg naar huis weer kunt opzoeken.
Er is echter de mogelijkheid om het verblijf met een dag te verlengen. Je kunt dan overdag nog een prachtige route in de omgeving maken, ’s avonds genieten van een heerlijk diner in de Serre en maandagochtend na het ontbijt weer huiswaarts gaan.
Op zondag is er de mogelijk om jezelf te laten vereeuwigen bij het standbeeld van Normaal in Hummelo. Er zal daar rond 1000 uur een fotograaf aanwezig zijn, die individuele en/of groepsfoto’s kan maken van de deelnemers. Voor de mensen die de zondagroute gaan rijden: die komen er vanzelf langs. Anderen die op de foto willen, zullen zelf hun thuisreis hierlangs moeten leiden. Het beeld staat op de kruising van de Dorpsstraat en de van Heeckerenweg.


Reservering:
U dient zelf te reserveren bij Hotel Landgoed Ehzerwold onder vermelding van: GF10365 of BMW Club Nederland.
Adres: Hotel Landgoed Ehzerwold, Ehzerallee 14, 7218 BS Almen.
Telefoonnummer 0575-431143
Email:
Na reservering verzoeken wij je een email te sturen naar: , zodat wij weten wie we kunnen verwachten, onder vermelding van: naam van de deelnemer(s), data van reservering, aantal dagen en “BBQ weekend 2019”.
Kosten
De kosten voor de prachtige weekend van vrijdag tot en met zondagmorgen bedragen:
Voor 2 personen op basis van een 2 persoonskamer € 139,00 per persoon.
Voor 1 persoon op basis van een 2 persoonskamer € 169,00 per persoon.
In deze kosten zitten 2x een overnachting, 1x diner, 1x BBQ en 2x ontbijtbuffet en de milieu- en verblijfstoeslag.  Drankjes zijn voor eigen rekening.
De verlenging van dit arrangement met een dag tot maandagochtend om nog een keer van de omgeving te genieten of een wandeling te maken op het landgoed, kost € 62,25 per persoon op basis van 2 personen in een 2-persoonskamer (voor een extra diner, overnachting en ontbijt). Voor 1 persoon in een 2-persoonskamer is dit € 82,25.
De kosten voor het arrangement moeten worden voldaan bij aankomst in het hotel. De drankjes gaan op nacalculatie, dus die betaal je bij vertrek.


Alleen BBQ?
Kun je niet het hele weekend, maar wil je wel mee doen met de BBQ, dan is dat ook mogelijk. De kosten daarvoor zijn € 34,50 per persoon voor de BBQ en het dessertbuffet. Die kosten moeten voor 29 juli 2019 betaald zijn bij de penningmeester, wat wij moeten het aantal mensen dat alleen deelneemt aan de BBQ tien dagen van tevoren doorgeven.
Wellicht ten overvloede:
• Neem je deel aan het weekend, inclusief BBQ, dan moet je je opgeven bij het hotel; hoe eerder hoe beter
• Verblijf je niet in het hotel, maar wil je alleen de BBQ mee doen, dan moet je het inschrijfformulier invullen en het bedrag  overmaken aan de penningmeester

Inschrijven BBQ

Voor dit evenement geldt de disclaimer, deze kun je hier lezen.

   
logo rocketchanels
  
MR
      
Motoerit
  
logo BMWFC
    
adverteren01
  
logo Houtrust
  
logo Dunlop
  
logo rideon
      
logo OHMeppel
  
scandinaviantours
  
logo Becks
  
London exhaust
  
Airtrailer
    
Logo Duo JJS ESAR
  inshared logo