Auvergne

 Du vin, du pain, du Boursin.  

 

De kampeerweek in Frankrijk,

editie 2019logoAuvergne

Ieder jaar organiseert de BMW-club Nederland een aantal evenementen in het buitenland. Een van die evenementen betreft de kampeerweek in Frankrijk. Ook in 2019 wordt dit evenement georganiseerd en wel van zaterdag 13 t/m zaterdag 20 juli.

Gedurende deze week zullen er 5 prachtige routes worden gereden door het indrukwekkende landschap van de Auvergne. Dit is de streek in Midden-Frankrijk tussen de steden Clermont-Ferrand en Lyon.
In elke dagtocht van gemiddeld 200 km. zijn wel een paar bezienswaardigheden verwerkt zodat geregeld een keuze moet worden gemaakt om af te stappen en iets interessants te bezoeken, denk hierbij aan fraaie vergezichten, woeste waterpartijen, een museum, de bron van een bekende rivier, dan wel om door te gaan met het genieten van de prachtige slingerwegen door het bij tijd en wijle bergachtige gebied.

DSC08505DSC08507

Op het campingterrein zijn, naast een aantal kampeerplaatsen, ook nog een paar 4-persoons mobil homes beschikbaar dus mocht je zin hebben om mee te gaan met dit fantastische evenement aarzel dan niet om je in te schrijven.

De kosten voor deelname zullen liggen rond de €145 per deelnemer en voor degenen die de voorkeur geven aan een mobil home geldt, bij volledige bezetting van een 4-persoons mobil home, een meerprijs van ca. €75 pp, op basis van de tarieven van 2018.

NB: Vanwege het toenemend aantal campers is de prijs nog niet definitief. In mei zal ik de camping nogmaals bezoeken en dit aspect bespreken. Wellicht komt er voor campers nog een toeslag ivm bijv. electragebruik.

Tot ziens In Frankrijk!
Bouke den Ouden

 Verdere info bij: Bouke den Ouden

Vanwege doorslaand succes zit de inschrijving in principe vol. Als je je nog aanmeldt, kom je op een wachtlijst te staan.

Opgeven kan door het online formulier in te vullen.

De deelname is pas definitief, wanneer ook de betaling bij de penningmeester binnen is. 

 

 Voor dit evenement geldt de disclaimer, deze kun je hier lezen.

   
logo rocketchanels
  
MR
      
Motoerit
  
logo BMWFC
    
adverteren01
  
logo Houtrust
  
logo Dunlop
  
logo rideon
      
logo OHMeppel
  
scandinaviantours
  
logo Becks
  
London exhaust
  
Airtrailer
    
Logo Duo JJS ESAR
  inshared logo