15 februari Midwinterrit

Helaas staat in de activiteiten_ kalender van clubblad nr.1 januari 2020 een oude datum (16 februari).

 

 

 De Midwinterrit was gepland op zondag 16 februari, maar we hebben Mofra in Rijen bereid gevonden om te fungeren als startlocatie. Mofra
Dat betekent dat we de rit hebben verplaatst naar de zaterdag 15 februari. Daarnaast schijnt veel horeca in de omgeving in dat jaargetijde op zondag dicht te zijn, dus ook dat pleit voor de zaterdag. Aan de route wordt nog gewerkt, maar de datum en startlocatie zijn dus bekend.

We zijn bij de BMW Club Nederland niet snel met het annuleren van ritten, maar het weer kan natuurlijk roet in het eten gooien. In 2019 was het ongeveer 15 graden en zonnig en dat leverde dik 50 deelnemers op, maar als het glad en dus gevaarlijk wordt, willen we het risico niet nemen. Een eventuele annulering zullen we bekend stellen op de website en Facebook.

Daarnaast is het zo dat er bij Mofra een nieuwe vloer gaat worden gelegd in de showroom, al is nog niet duidelijk wanneer dat gaat gebeuren. Mocht het zo zijn dat alles open ligt op 15 februari, dan kan Mofra ons helaas niet ontvangen. Als dat zo mocht zijn zal de Start en Finish zijn bij “Café – Eeterij ’t Vermaeck” (als Waypoint aangegeven) Rijksweg 115 te Rijen.'t Vermaeck
Dat ligt naast de ingang van de vliegbasis.

 

De route zal ongeveer 135 kilometer zijn door het Brabantse en Belgische landschap.
Plan A is dus starten en eindigen bij Mofra, waarbij we ’s ochtends vanaf 10.00 uur welkom zijn.
Plan B is starten en eindigen bij ’t Vermaeck, waarbij we vanaf 11.00 uur welkom zijn, want dan gaan ze pas open.
Plan C is annuleren, maar dat doen we alleen als het echt glad wordt (op kou kun je je kleden). Dat zal dan echt last minute gebeuren.
Zodra we bericht krijgen van Mofra, zullen we aangeven of we het oorspronkelijke plan kunnen aanhouden of moeten switchen naar plan B.

   

 

Voor dit evenement geldt de disclaimer, deze kun je hier lezen.

   
logo rocketchanels
  
MR
      
Motoerit
  
logo BMWFC
    
adverteren01
  
logo Houtrust
  
logo Dunlop
  
logo rideon
      
logo OHMeppel
  
scandinaviantours
  
logo Becks
  
London exhaust
  
Airtrailer
    
Logo Duo JJS ESAR
  inshared logoTheo Terwel scan logo