Back to Antwerpen 2020  Afgelast i.v.m. Corona virus

 

Voortvloeiend uit de maatregelen van de regering zoals verwoord in de persconferentie van 23 maart 2020, liggen zeker tot 1 juni aanstaande alle activiteiten van onze BMW Club Nederland stil. Het spijt ons zeer u dit te moeten mededelen, maar het is niet anders gezien de huidige situatie. Namens het bestuur van BCN

 

 

 

In het verleden zijn er banden geweest tussen de BMW Club Nederland en de BMW Motorclub Vlaanderen.
De laatste jaren (ik schat zeker 10 jaar) is dat in het slop geraakt. Tot we eind vorig jaar opnieuw contact kregen en begin dit jaar met een aantal mensen bij elkaar zijn geweest om die banden weer aan te halen.


De BMW Motorclub Vlaanderen is alleen voor motoren en is georganiseerd per provincie. Lac de Bambois 1
Elke provincie heeft een eigen onthaalteam, dat ritten organiseert waar leden uit alle Vlaamse provincies deel mogen nemen.
Elke provincie heeft ook een eigen ‘thuishonk’. Wij hebben voornamelijk contact het met onthaalteam Antwerpen (de provincie), dat hun honk heeft in Het Elzenhof, Kerkplein 3 te 2650 Edegem, net onder Antwerpen (de stad).


Afgesproken is dat we de ritten die we organiseren voor elkaars leden open stellen.
Zo hebben de eerste 11 leden al meegereden met onze Midwinterrit en zullen er een aantal meerijden met onze Openingsrit. Ook gaan we een jaarlijkse verbroederingsrit rijden. Dit jaar organiseren wij die op 16 augustus en volgend jaar de BMW MC Vlaanderen.


De eerste rit van de BMW MC Vlaanderen waar wij als BMW Club Nederland aan mee mogen doen, is de rit die heet ‘Back to Antwerpen 2020’ op zondag 17 mei. De rit zal starten bij het meer van Bambois. Het meer van Bambois is een Belgisch meer in Wallonië met een oppervlakte van 33 hectare, dat wordt gevoed door de beek Biesme. Het ligt ongeveer 17 kilometer ten oosten van Het ElzenhofCharleroi en iets ten zuiden van Fosses-la-Ville. De ontvangst is daar tussen 09.00 en 10.00 uur, dus dat wordt of heel vroeg vertrekken of een overnachting in de buurt zoeken. De rit zal zo’n 225 kilometer zijn en eindigen in hun thuishonk Het Elzenhof in Edegem. Van daar uit zit je weer snel op de E19 richting Breda of de A4 richting Bergen op Zoom.

Onze Vlaamse vrienden hebben een andere wijze van het verspreiden van de routes onder hun leden. Heb je interesse om mee te rijden, stuur dan een mail naar dan zorgen wij dat je de route krijgt, zodra wij die beschikbaar hebben.

   
logo rocketchanels
  
MR
      
Motoerit
  
logo BMWFC
    
adverteren01
  
logo Houtrust
  
logo Dunlop
  
logo rideon
      
logo OHMeppel
  
scandinaviantours
  
logo Becks
  
London exhaust
  
Airtrailer
    
bmw verkopen
  inshared logoTheo Terwel scan logoRAMmount benelux logo black