CRExperience Combitraining  

 Inschrijving is vol.

Inschrijven kan nog maar dan kom je

op de reservelijst.

 Bij voldoende aanmeldingen zal gekeken

worden naar een andere datum.


De toercommissie heeft voor 10 september een datum gereserveerd om samen met clubgenoten mee te doen met een trainingsdag op het TT Junior Track en op het TT Circuit in Assen. Onderstaande tekst is overgenomen vanaf de website van CRT Holland, zodat u weet wat de inhoud van deze trainingsdag is.

Heeft u na het lezen van onderstaande tekst belangstelling om mee te doen, meld u zich direct aan!!! VOL is VOL


Er zijn in de omgeving van het circuit genoeg mogelijkheden tot overnachting. U kunt bijvoorbeeld bij Hotel de Bonte Wever in Assen een kamer boeken, of bij Hotel het Witte Veen in Witteveen. In verband met de aanvangstijd van 08.00 uur bij het Junior Track is het raadzaam om of tijdig te vertrekken of een overnachting in de buurt te regelen.

CRExperience Combitraining
Een CRExperience combitraining is een brede training waarin meerdere rij-technische aspecten in een uiterst intensief programma op en naast de baan in theorie en praktijk aan de orde komen. Na iedere praktijksessie volgt er een theoriesessie waarbij de instructeur o.a. anticiperen, balans, kijktechniek en bochten rijden met zijn groep bespreekt. Door de lay out van de TT junior Track heeft de instructeur altijd visueel contact met al zijn rijders.

 

VERTROUWEN
De training is voor iedere motorrijder een zinvolle training. Omdat de TT junior Track in een Noordlus en Zuidlus opgedeeld is, welke zowel linksom en rechtsom gereden wordt, maken de deelnemers veel meters. Gezien het intensieve karakter, de variatie in linker- en rechterbochten, het linksom en rechtsom rijden en de theorieblokken gaat de rijder haar/zijn motor beter begrijpen. De deelnemer krijgt gaandeweg de training meer en meer vertrouwen in zichzelf en in de motor.

Lunchbuffet paddockrestaurant
Na het programma op de TT junior Track vertrekken de deelnemers onder begeleiding van de instructeurs naar het paddock restaurant op het TT circuit Assen. De deelnemers nuttigen in het paddockrestaurant het aangeboden lunchbuffet met uitzicht op de GT-bocht of bij mooi weer onder de parasol op het terras.


Theorie en praktijk TT circuit Assen
Na de lunch volgt de theoriesessie in het mediacentrum. In deze sessie worden de gedragsregels en protocollen besproken welke van toepassing zijn tijdens de beide praktijksessies op het TT circuit Assen. Tussen beide praktijksessies is er tijd om in de pit box van HK Suspension de vering van de motor te laten controleren en af te laten stellen. Na twee praktijksessies volgt de afsluiting van een intensieve en leerzame dag in het mediacentrum met de uitgifte van het CRExperience-certificaat op naam.


Motorkleding
Voor deelname aan een CRExperience combitraining geldt dat er gereden wordt in beschermende leren kleding of daarmee gelijkgesteld materiaal, laarzen, handschoenen en een goedgekeurde helm. Het gebruik van een rug protector wordt sterk aanbevolen. Voor deelnemers welke niet over de juiste motorkleding beschikken is het mogelijk om bij het CRT-servicepunt op het paddock een leren motorpak en rug protector te huren.


PLEZIER
Naast de praktische en theoretische aspecten ervaren de deelnemers nog een ander belangrijk aspect. Welk aspect? Het aspect van het gevoel van PLEZIER…. Het weer krijgen van plezier in het motorrijden of het krijgen van nog meer plezier in motorrijden. Je ervaart het allemaal bij deze training.


INSCHRIJFBEDRAG
Het inschrijfbedrag is  € 165 per persoon voor de trainingsdag, inclusief lunch. 

Inschrijven kan door het klikken op de onderstaande link

INSCHRIJVEN

Aanmelden gaat via het besloten gedeelte van de website.

 

Inlichtingen Hans Bravenboer  06-21473083

Voor dit evenement geldt een disclaimer, deze kun je hier lezen.

   
logo rocketchanels
  
MR
      
Motoerit
  
logo BMWFC
    
adverteren01
  
logo Houtrust
  
logo Dunlop
  
logo rideon
      
logo OHMeppel
  
scandinaviantours
  
logo Becks
  
London exhaust
  
Airtrailer
    
bmw verkopen
  inshared logoTheo Terwel scan logoRAMmount benelux logo black