Goed gesproken! 

 

Voor het eerst (?) in de geschiedenis van de BCN een middagvergadering en ondanks het feit dat het dus "eindeloos" zou kunnen gaan duren voor donker klaar. Rond de 70 leden & partners waren aanwezig en zoals gewoonlijk was de "derde helft" ook een succes.

Voorzitter Jan Hoppers leidde de vergadering strak en ongecontroleerd. Natuurlijk problemen met uitvallende microfoon...loste hij toch maar op! Theo zette uiteen hoe de financiën ervoor staan en sprak zijn zorg uit over de toekomst: De BMW Club is letterlijk en figuurlijk in beweging. Contributieverhoging 2019 dus..maar wel de complimenten van de kascontrôlecommissie en applaus voor hem!
Commissies bespraken 2017 en vertelden over plannen 2018.

Toercommissaris Frans wordt opgevolgd door Frank: een aanwinst want Frank doet ook al goed BCN-werk voor de media binnen de club. Coördinator Media, Arno, gaat zich bezighouden met PR, adverteerders en Social Media. Om die reden is de bestuursfunctie Mediacoördinator vacant! Join in!

Uiteraard kan dit verslag niet tippen aan het komende ALV-verslag van de secretaris maar één ding mag zeker niet onvermeld:
de presentatie van deze nieuwe website!

Gerhard sprak namens de BCNL en meldde de te verwachten komst van een speciale "card" die ook leden van de BCN voordeel op kunnen leveren bij gebruik/aankopen.

Gebruikelijk op de ALV is dat leden die kroonjaren aantikken in hun lidmaatschap worden geridderd danwel bespeld. Schrijver dezes mist wel een vrouwelijk bestuurslid maar ontving graag de 25-jarige speld.
Hieronder de jubilarissen:

12,5 jaar lid:
R Stuber
M Heiligers
H Westhoff
T Grimme
R van Vegten
W Agelink
A Gelissen-Fuchs
J Massop

25 jaar lid:
J van der Horst
G de Vries
R Beuk

40 jaar lid:
R Beker
J de Haan
J Peereboom

 De vergadering als zodanig was een goede bijeenkomst met ook vanuit de leden het nodige "huiswerk" voor het bestuur.

 

   
logo rocketchanels
  
MR
      
Motoerit
  
logo BMWFC
    
adverteren01
  
logo Houtrust
  
logo Dunlop
  
logo rideon
      
logo OHMeppel
  
scandinaviantours
  
logo Becks
  
London exhaust
  
Airtrailer
    
Logo Duo JJS ESAR
  inshared logo