Presentatie Hans Bravenboer over de BMW R nine T

 

 

 

Op de clubavond op 1 juni waren 40 leden aanwezig om de presentatie over de R nine T van Hans Bravenboer te horen. De R nine T is sinds 2014 op de markt en wordt alleen geleverd met de 1200 cc olie-gekoelde boxermotor. BMW levert de motor naast de standaard R nine T ook in de varianten Pure, Scrambler, Urban G/S en Racer. 

Niet alleen BMW maar ook veel andere leveranciers leveren onderdelen waarmee je de R nine T kan personaliseren. Denk aan zadels, valbeugels, afdekplaatjes, velgen, sturen, koplampen, verstralers, tassen, koffers, verlaagd stepjes en nog veel meer. Er zijn zoveel zadels te koop dat er voor iedere R nine T een ander zadel is. Dus als je wil en niet afgeschrikt wordt door het prijskaartje is er veel mogelijk.

De motor is in Duitsland gekocht en Hans vertelde hoe hij het importeren zelf geregeld heeft. Hans heeft de motor met diverse accessoires helemaal naar zijn smaak aangepast. De kers op de taart is een oude lederen tas die helemaal opgeknapt is en heel mooi past bij de motor. Hij kan nu trots zijn want de R nine T Hans Bravenboer Special is uniek in de wereld. Na de presentatie hebben we de motor van dichtbij bewondert en buiten heeft Hans het geluid laten horen. 

 

   
logo rocketchanels
  
MR
      
Motoerit
  
logo BMWFC
    
adverteren01
  
logo Houtrust
  
logo Dunlop
  
logo rideon
      
logo OHMeppel
  
scandinaviantours
  
logo Becks
  
London exhaust
  
Airtrailer
    
Logo Duo JJS ESAR
  inshared logo