Cor Rutte Weekend 2019

 

 

Het Cor Rutte Weekend 2019 was weer in hotel Heiderhof in het Westerwald. Drie jaar eerder was het CRW ook in Heiderhof en dat zijn de deelnemers niet vergeten. Het was toen bar slecht winterweer met iedere morgen een laag sneeuw op de motoren maar Heiderhof was een goed hotel. Met het laatste in gedachten zijn dit jaar 47 leden naar Heiderhof gekomen. 

 

De keus was 3, 4 of 5 dagen maar met name zaterdag en zondag was het druk in de eetzaal en de bar. Heiderhof heeft zijn best gedaan om het ons naar de zin te maken en dat is gelukt.

De routes lagen aan weerszijden van de Rijn met uitstapjes naar de Eifel en het Sauerland. De Rijn hebben we vele malen overgestoken met de veerpont en via meerdere bruggen. Het Westerwald heeft de mooie en uitdagende routes. Op zaterdag zijn een aantal naar het nabij gelegen Sinzig geweest. Daar hield Wunderlich die alle mogelijke toebehoren voor je BMW levert, een open dag. 

Het weer was beter dan drie jaar geleden maar daarmee was alles gezegd want op zaterdag regende het, er was weinig zon en de temperatuur was laag. Over drie jaar weer terug naar Heiderhof? Garantie voor mooi zonnig weer is er niet maar het hotel en de streek is al een goede reden. 

 

   
logo rocketchanels
  
MR
      
Motoerit
  
logo BMWFC
    
adverteren01
  
logo Houtrust
  
logo Dunlop
  
logo rideon
      
logo OHMeppel
  
scandinaviantours
  
logo Becks
  
London exhaust
  
Airtrailer
    
Logo Duo JJS ESAR
  inshared logo