Nieuwe Leden Rit 2019

 Nieuwe leden en oude leden gaan kennismaken!

 

 

Ondanks de koude start van de dag met een temperatuur van 2 graden, zijn 29 nieuwe leden naar Harmelen gereden voor de Nieuwe Leden Rit. Koffie en appelgebak stonden klaar. Het thema was kennismaken en daarvoor waren ook 8 oude leden aanwezig. Niet te verwarren met oud leden of oudere leden want dat is iets heel anders. Uiteraard was het niet alleen kennismaken maar kwamen zowel de oude als de nieuwe leden voor een tourrit.  Frank hield een welkomstwoordje waarin hij vertelde over de club en onze toerritten. Theo vulde hem aan als het over de financiën ging. 

Het eerste gedeelte van de rit ging naar Abcoude waar we buiten op het terras gezamelijk geluncht hebben. De rit voerde ons over slingerweggetjes en langs mooie wateren en dorpjes. Door het mooie weer was het druk met fietsers, hardlopers en wandelaars dus het was uitkijken geblazen. 

Het tweede gedeelte eindigde bij de Goejanverwellesluis in Hekendorp waar we ook buiten op het terras zaten en nagepraat hebben. De temperatuur was in de middag opgelopen naar 22 graden en in de zon was het heel aangenaam. Samenvattend was het een geslaagd “oud en nieuw” in deze tijd van het jaar.

 

 

   
logo rocketchanels
  
MR
      
Motoerit
  
logo BMWFC
    
adverteren01
  
logo Houtrust
  
logo Dunlop
  
logo rideon
      
logo OHMeppel
  
scandinaviantours
  
logo Becks
  
London exhaust
  
Airtrailer
    
Logo Duo JJS ESAR
  inshared logo