Slotrit 20 oktober

Bommelerwaard en Alblasserwaard

 

 

 

De parkeerplaats bij de McDonalds in Waardenburg stond zondag 20 oktober vol met motoren. Na een paar weken regen en wind was de weersverwachting voor deze zondag goed. De slotrit is de laatste clubrit van het jaar en een gelegenheid om weer even bij te praten. Allemaal redenen voor een grote opkomst. Het was een geschikte rit voor de oldtimers. De volgende motoren heb ik gespot: R80, R100RS (2x), R100GS, K100RS en K1100LT. Leuk dat ook een auto de route reed, een mooie M3 cabrio. 

Het was een mooie rit door de Bommelerwaard en de Alblasserwaard. Langs grote en kleine rivieren: de Afgedamde Maas, de Noord, de Lek, de Linge en de Waal. Door de polders, door mooie dorpjes en langs de molens van Kinderdijk. De deelnemers konden genieten van het Hollandse landschap. 

Het begin- en eindpunt was goed gekozen. McDonalds heeft goede koffie en er waren genoeg zitplaatsen voor de clubleden. De lunch heeft iedereen ergens onderweg in een leuke tent gebruikt. Met de motorjas aan kon je zelfs op het terras te zitten. De motoren gaan weer op stal en de baasjes kunnen gaan poetsen. Of misschien ook niet???

   
logo rocketchanels
  
MR
      
Motoerit
  
logo BMWFC
    
adverteren01
  
logo Houtrust
  
logo Dunlop
  
logo rideon
      
logo OHMeppel
  
scandinaviantours
  
logo Becks
  
London exhaust
  
Airtrailer
    
Logo Duo JJS ESAR
  inshared logo