Een geweldig Cor Rutte Weekend in 2014

 

 

 

Het was een mooi en een afwisselend weekend, zowel qua weer, de routes naar Meschede als ook het gezelschap. Vrijdag was het prachtig weer om aan te rijden. Tot laat in de avond hebben de BCN-leden buiten kunnen zitten in de Biergarten of op het zonnige terras van het hotel met zicht op de Hennesee. Zaterdag was het weer minder en wat wisselvallig, maar dat mocht de pret niet dukken. Het asfalt werd steeds droger waarna het gas wat verder open kon. De dagroute was mooi met strak asfalt en vele mooie bochten, of zoals de duitsers het zeggen 'Kurven reiche Strecken'. Diverse nieuwe leden hebben het Cor Rutte Weekend 2014 als een warm welkom in de club ervaren.

SAM_2604.JPG

De after tour borrel in de Kneipe Klabautermann smaakte prima en de mooie verhalen kwamen vanzelf. Het 4* hotel was uitstekend en het diner en het ontbijt waren van een uitmuntende kwaliteit, er was voor ieder genoeg keus.

Zondag na het ontbijt - in het restaurant Windrose of Seeblick - met tegenzin en in de regen vertrokken.

Slechts een buitje gehad, maar die duurde voor de meesten van ons wel tot aan thuiskomst. Een mooie gelegenheid om de regenkleding te testen voor het komende motorseizoen. Heel wat kanariegele regenpakken met het ons bekende logo kwamen te voorschijn.

We kunnen terugkijken op een geslaagd Cor Rutte Weekend 2014. 

Toercommissie bedankt, namens alle zeventig deelnemende leden!   

   
logo rocketchanels
  
MR
      
Motoerit
  
logo BMWFC
    
adverteren01
  
logo Houtrust
  
logo Dunlop
  
logo rideon
      
logo OHMeppel
  
scandinaviantours
  
logo Becks
  
London exhaust
  
Airtrailer
    
Logo Duo JJS ESAR
  inshared logo