Historisch erfgoed

 

 

 

Duitse merkenrit 2015.
Zondag 28 juni stond de jaarlijkse Duitse Merken Rit op het programma, ook dit jaar werd de rit gezamenlijk georganiseerd door de Heinkel Club Nederland, MZ Club Holland, NSU Club Nederland, BMW Club Oirschot en de BMW Club Nederland.

Zoals de naam al zegt, is de Duitse Merken Rit bedoeld om zo veel mogelijk verschillende Duitse merken "op de been" te brengen. 

Onder een stralend blauwe hemel verzamelden 21 motoren: 9 Heinkels, 11 BMW's en 1 NSU op de grote parkeerplaats bij restaurant De Goudreinet in Terschuur. 

Na de koffie vertrokken de rijders om elf uur voor de eerste etappe door het Noord Veluwse landschap, dat zich kenmerkt door donkere bossen en grote heidevelden. Dat we niet de enige waren, die van deze zomerse dag profiteerden, bleek wel uit de grote groepen motorrijders en wielrenners, die onze weg kruisten.

Naast de natuur, die de aandacht vroeg, waren het ook de mensen in de dorpen, die keurig in het zwart gekleed ter kerke gingen, in contrast met de vele, sportief geklede vakantiegangers, die we onderweg tegenkwamen.

Via Barneveld en Kootwijkerbroek naar Stroe, binnendoor naar Vierhouten, waar een ruime pauze was ingepland.
Alle motoren wisten de rit zonder pech te volbrengen!

   
logo rocketchanels
  
MR
      
Motoerit
  
logo BMWFC
    
adverteren01
  
logo Houtrust
  
logo Dunlop
  
logo rideon
      
logo OHMeppel
  
scandinaviantours
  
logo Becks
  
London exhaust
  
Airtrailer
    
Logo Duo JJS ESAR
  inshared logo