Verslag en video

 

 

 

 Bijna 80 BCN-leden namen deel aan het Cor Rutte Weekend (CRW) 2016.

Theo de Bruin had weer een mooie locatie voor het CRW 2016 gevonden. Op de Motorbeurs heeft Theo vorig- en dit jaar gesproken met het Nederlandse echtpaar Paul en Alexandra. Zij hadden eerder aan de Moezel een hotel en zijn nu al enkele jaren de trotse eigenaren van het Waldhotel Heiderhof.
Het hotel ligt in het Westerwald. Dat ligt onder het Sauerland, tussen Bonn en Koblenz. Het is een prachtige omgeving met hele mooie stuurwegen. Het is wat groener door de bosrijke omgeving.

De start van het CRW 2016 is op vrijdag 22 april 2016. U kunt na een paar heerlijke dagen sturen vertrekken op Koningsdag, dat is op woensdag 27 april 2016.

Cor Rutte?
Cor Rutte was in vroeger jaren voorzitter van de BCN en werd alom daarom gewaardeerd. "In die tijd" kende de BCN een zogenaamd kennismakingsweekend waarin nieuwe leden, aangevuld met bestaande leden, gezamenlijk een weekend op pad gingen. Er werd geslapen in kastelen of jeugdherbergen.
Heden ten dage is het CRW een activiteit van penningmeester Theo de Bruin en als eerbetoon aan Cor is het vernoemd naar hem: het Cor Rutte Weekend.

Wout & Marianne maakten een leuk videoverslag van het Cor Rutte Weekend:
Videoverslag CRW 2016

   
logo rocketchanels
  
MR
      
Motoerit
  
logo BMWFC
    
adverteren01
  
logo Houtrust
  
logo Dunlop
  
logo rideon
      
logo OHMeppel
  
scandinaviantours
  
logo Becks
  
London exhaust
  
Airtrailer
    
Logo Duo JJS ESAR
  inshared logo