Appeltaart en motorrijden

 

 

 

 

Wat een prachtige dag was het, een mooie opkomst van BMW Clubgenoten, Motards du ALS, de GS Club en ook nog mensen die via FB op de hoogte waren en de route hadden opgevraagd.
De appeltaart en koffie en Monchougebakjes waren door catering Good Food Ellen verzorgd en gesponserd en Simako BDM stelde de ruimte, tent, sta-tafels en zitbanken beschikbaar.
Dat alles heeft geresulteerd in de geweldige opbrengst van verkoop appeltaart en bandjes € 371,70 en ook nog voor € 60 aan armbandjes van mijn lieve schoonzus José. In totaal dus een bedrag van € 431,70 voor ALS!!! Bedankt lieve Ellen voor de overheerlijke taarten en verder iedereen die ondanks de slechte weersvooruitzichten op de motor is gestapt om aan deze benefietrit deel te nemen en te sponseren.

Ik vind jullie allemaal super en vond het leuk om jullie te zien en te spreken!
Janet Bruinzeel.

Note van het webteam:

Leo en Janet Bruinzeel hebben zich door de jaren heen als actieve clubleden en reisgenoten laten zien. Na een lastige periode van onzekerheid over zijn gezondheid is uiteindelijk bij Leo de diagnose ALS gesteld. Als club probeer je dan "iets" te doen. Hoe onmachtig ook.
Leo en Janet zijn, naar beste kunnen, ook actief geworden binnen de ALS-stichting. Dat resulteerde in deelname aan onder meer de beklimming van de Mont Ventoux in Frankrijk. Janet op de fiets en Leo als motorbegeleider. In 2015 was dat voor Leo de laatste keer op de motor en in 2016 is Leo aan de gevolgen van ALS overleden. Veel leden van de BCN waren aanwezig bij zijn laatste afscheid.
Janet is nog steeds actief clublid.
In 2017 konden we een toerrit inzetten voor de Stichting ALS.

   
logo rocketchanels
  
MR
      
Motoerit
  
logo BMWFC
    
adverteren01
  
logo Houtrust
  
logo Dunlop
  
logo rideon
      
logo OHMeppel
  
scandinaviantours
  
logo Becks
  
London exhaust
  
Airtrailer
    
Logo Duo JJS ESAR
  inshared logo