April doet ook dit jaar wat hij WIL maar wij gaan hoe dan ook RIJDEN!

De maand maart sloot op een slechte manier af met het overlijden van één van onze ereleden, Henk Canten. Wij hebben echter op een mooie manier afscheid van hem kunnen nemen middels een erehaag op zijn uitvaart.

Het is april. De tijd van sleutelen is voorbij, wij gaan rijden. Sterker nog, ik heb al 3 clubritten gereden dit jaar: de Midwinterrit, de Openingsrit, de Utrechtse Heuvelenrit. Ook deze maand wordt er weer veel gereden met als onbetwistbaar hoogtepunt het altijd fantastische Cor Rutte Weekend. Dit jaar in en rond Koblenz.

Op 6 April ga ik veel leren over routeplanning voor auto en motor. Een expert van de My Route App zal een lezing verzorgen over het programma MRA (MY Route App) en de voordelen hiervan. MRA navigatie (betaald onderdeel van MRA) is ook bruikbaar middels Android Auto en Apple Carplay, zodat ook BMW-autobezitters hiervan gebruik kunnen maken.

 

Met blauw-witte groet,

Armand Schins, voorzitter

Goedgekeurd Bcn Logo 1914X2351

Welkom!

De BCN is op 1 juli 1962 opgericht door een kleine groep BMW-bezitters.
In 2022 bestond de club 60 jaar!

Lees meer …

Nieuws

 De inschrijving voor het BBQ Weekend is verlengd, de inschrijving sluit NIET op 31 maart maar op 20 april 2024 of als 40 deelnemers hebben ingeschreven. Dus pak die kans en schrijf in!

De Engeland reis is uit de agenda verwijderd, en er is een buitenlandreis Oostenrijk voor terug gekomen, zie HIER het artikel.

  

Blijf de site volgen voor de juiste informatie!

Lees meer …

Bestuur

April doet ook dit jaar wat hij WIL maar wij gaan hoe dan ook RIJDEN!

Lees meer …

Onderstaand de beknopte agenda 2024, de details zijn te zien als u bent ingelogd.

roche     
logo rocketchanels
  
MR
  
Motoerit
    
logo Houtrust
        
scandinaviantours
logo Becks
  
London exhaust
  
Airtrailer
      
inshared logo
  
Theo Terwel scan logo

Inloggen

X