bcn logo

Vacant1

 Armand Schins

 

Sinds oktober 2019 mag ik jullie voorzitter zijn. Tijdens mijn voorzitterschap zal ik alles doen om te zorgen dat wij een club blijven waar gezelligheid en sociale binding voorop staan. Tijdens mijn voorzitterschap zal ik mij ook sterk maken om bestaande, succesvolle activiteiten voort te zetten. Wij zullen echter ook stoppen met minder geslaagde dingen en regelmatig nieuwe zaken opstarten, zowel landelijk als regionaal. Dit alles geborgd met heldere afspraken en goede processen. Mijn rol is om hierbij te stimuleren en te ondersteunen.

 

Mijn belangrijkste rol zie ik echter in het zorgen voor een goede bezetting van bestuur en commissies, met een goede samenwerking in een goede sfeer. Hier besteed ik dan ook veel aandacht aan. 

 

Uiteraard zal ik ook boegbeeld zijn van onze mooie vereniging. Echter, waar mogelijk zal ik hierin ruimte geven aan andere leden. Samen maken wij onze club. 

 

Tot slot nog iets over mijzelf. Ik ben in 1962 geboren in Heerlen in een bakkersgezin, heb gestudeerd in Delft en werk voor een grootgrutter in Zaandam. Ik woon in Amersfoort met mijn vrouw Eke. Nu zonder onze 3 kinderen want die zijn het huis uit. Mijn hobbies zijn tennis, motorrijden, wandelen en politiek. Rondom deze hobbies doe ik al zeker 30 jaar het nodige vrijwilligers- en bestuurswerk.

 

mail de Voorzitter

roche     
logo rocketchanels
  
MR
  
Motoerit
    
logo Houtrust
        
scandinaviantours
logo Becks
  
London exhaust
  
Airtrailer
      
inshared logo
  
Theo Terwel scan logo

Inloggen

X